België

Aftellen naar Brazilië! (+video)

Op 12 juni 2014 start het WK voetbal in Brazilië, mét onze Rode Duivels! Na een schitterende kwalificatieronde met 26 op 30 plaatste België zich voor het eerst sinds 2002 opnieuw voor de eindronde van een WK. Het aftellen kan beginnen...

Om te onthouden uit de EK-campagne (+video)

België kon zich in extremis niet plaatsen voor de barrages van het EK en eindigde in groep A op plaats drie met 15 punten, twee minder dan Turkije. Duitsland won de poule met het maximum van 30 op 30. Wat is nu het meest opvallende moment uit de kwalificatieronde geweest? De vrouwelijke tolk van Kazachstan!

Geen EK voor onze nationale ploeg

De Rode Duivels zijn er niet in geslaagd het onmogelijke waar te maken: winnen in Duitsland. Na een verdienstelijk openingshalfuur werden we typisch op zijn Duits gepakt. Özil scoorde bij zijn eerste trap en na een Belgische hoekschop counterde de Mannschaft via Schürrle naar 2-0.

19u: Duitsland - België

Om 19u vanavond is het zover. Dan blaast een Noorse scheidsrechter de partij tussen Duitsland en onze Rode Duivels op gang. Met een stuntzege verzekeren we ons zeker van de tweede plaats in groep A. In het andere geval moeten we op Azerbaidzjan rekenen.

We moeten blijven geloven!

Sinds vrijdagavond 22u30 leeft België al op hoop. Tot dinsdag 19u staan de Rode Duivels met zekerheid op de tweede plaats in groep A die recht geeft op de barrages voor het EK. Maar eens de bal aan het rollen gaat in Duitsland-België staan we voor een immens moelijke opdracht.

D-day voor onze nationale ploeg!

De Rode Duivels spelen vanavond om 20u45 in het Koning Boudewijnstadion tegen Kazachstan. Een partij die absoluut moet gewonnen worden, waarna het bang afwachten wordt wat de uitslag van Turkije-Duitsland zal zijn.

Inhoud syndiceren
Voetbal.be Facebook Voetbal.be Twitter Voetbal.be RSS Feed