Bloopers

Maradona trapt naar nieuwsgierige fan

Diego Maradona heeft weer eens van zich doen spreken. Voor een wedstrijd van zijn club Al Wasl wou de trainer een foto laten maken van hem naast een spandoek. Een fan achter de hekkens hief het doek enkele keren omhoog om Maradona te zien, maar de Argentijn was daar duidelijk niet mee opgezet en trapte zonder schaamte tegen de hand van de arme supporter.

Ballenjongetje knock-out na afstandsschot

Deze beelden bereikten ons uit de Australische lagere voetbalcompetities. Daar werd een ballenjongen recht in het gezicht geraakt door een terugkaatsend schot van de boarding. Het publiek reageerde verontwaardigd op wat ze zagen, maar even later kon de jongen toch gewoon weer verder.

Flater van het jaar in Wit-Rusland

In de Wit-Russische competitie ging doelman Artem Gomelko  van Torpedo Zhodino zwaar in de fout tijdens de wedstrijd tegen Dnepr Mogilev. Hij duwde een ver en ongevaarlijk afstandsschot van een tegenstrever wel heel dom in eigen doel.

Opmerkelijk: Eén Milan-fan in vak vol Inter-fans

Een opvallend tafereel in China: daar hield de Italiaanse club Inter een open training tijdens hun tournee voor zijn Chinese fans, maar er kwam ook een supporter van de stadsrivaal opdagen. Die nam in een shirt van Milan plaats in het vak vol Inter-fans. Hij zou uiteindelijk met een bloedneus, zonder shirt en onder politiebegeleiding de training verlaten.

Egyptische speler trapt Algerijnse collega in de rug

Egypte en Algerije speelden twee bloedstollende wedstrijden op weg naar het WK van 2010 in Zuid-Afrika. Uiteindelijk won Algerije de testmatch in Soedan bijgewoon door maar liefst 15.000 militairen om de orde te handhaven. Maar ook op de Militaire Spelen in Brazilië troffen beide teams elkaar weer en het liep opnieuw uit de hand. Algerije won met 1-0, maar dat was niet naar de zin van Egyptenaar Ahmed Eid, die uitpakte met een karate-kick.

Geweldige misser Annab tegen Turku

Westerlo wist zich gisteren te plaatsten voor de derde voorronde van de Europa League na een 0-0 gelijkspel in eigen huis tegen het Finse Turku. Vorige week wonnen de Kempenaren met 0-1 op verplaatsing. Lens Annab miste in de terugwedstrijd een levensgrote kans om de partij al in de eerste helft definitief te beslissen. Hij trapte voor een leeg doel tegen de paal.

Inhoud syndiceren
Voetbal.be Facebook Voetbal.be Twitter Voetbal.be RSS Feed